klan cU
Nowy użytkownik
ej chcemy grac spara z wami najlepiej 3 vs. 3 na cheatach na etmain
adres serwa podamy my
jak chcecie cos wiecej to piszcie na naszym forum www.ecc.boo.pl
Administrator
okale nie pisz w dziale rekrutacja
Nowy użytkownik
to zalóz temat o sparach lol spieprzyłes forum ziomuś
Administrator
ok juz przenioslem
Nowy użytkownik
to chcecie dawajcie hyba ze sie pekacie a cU to hyba cheatersutopia haha sry za spam ale bedzie to hyba serwer z patcha 2.60
a i killspamy moga byc wlonczone wysztkie tylko zakazuje sie innych nikow a serwer zaraz znajde najlpeiej w tyg. i gramy 1 albo 2 albo 3 mapki
Administrator
raczej tak wcześnie to nie będziemy sie naparzac bo nasz klan dopiero sie rozwija
Nowy użytkownik
hmmm moze w srode o 5?
Nowy użytkownik
sobota wieczór najlepsza pora dla nas chyba zreszta skonsultuje to z klanem
Nowy użytkownik
ok sobota o 6 albo 7 jesli nie to 3:0 dla nas a ja bede grak wiec wiecie !! Wiecie co bedzie pisalo???
[eC]WINNN
1.[eC]Ch3aty 758 xp
i nie ma kto na kogo najdzie jest jego mozna chodzic we 2 i 3 ale mnie nie pojedziecie wiec chodzcie na mnie wwe .... wszystkih xD
sry eC ale tak bedzie nie?
Administrator
lol to se myslce ze wyglalisce moze to wam sprawi radoche ale jak ci sie chce grac o 6 to se graj sam
Nowy użytkownik
ty ch3aty moze zagrasz spara za nas ??? ty sam na ich 5 ??? ja bede demko na specu kręcił xDDDD nie no joke oczywiscie el-piesek wez od wszystkich gg pogadaj na jaka pore najlepiej rozegrac tego spara , wezcie najlepsze boty i vecki jakie macie i spotykamy sie na serwerze do ktorego IP poda wam ch3aty
Nowy użytkownik
nom ja dam wam serwa a i sry za to ze sie madrzylem ale dawajcie jutro bo wolne itp.
Nowy użytkownik
SPAR JUTRO O GODZINIE ...
Nowy użytkownik
o godzinie 16 serwer ip
85.14.84.2:27961
na tym iop
Ostatnio edytowany przez [eC]ch3aty (2007-11-10 14:24:52)